06-44-200-822 info@acubella.nl

Detox je huid met deze 4 pure ingrediënten

168 verschillende chemische stoffen per dag, verdeeld over 12 cosmetica potjes en flesjes.

Dit smeert een vrouw gemiddeld per dag.

Wil je je huid ontgiften? ik geef je mijn dag ritueel cadeau. Het is verschrikkelijk simpel en het werkt. Je hebt maar 4 ingrediënten nodig en je huid kan zonder gif ademen.

Bonus: Je verlaagt ook je contributie aan de plastic soup.

Kokosolie als moisturizer

Smeer kokosolie gelijk na de douche. Je pakt de hoeveelheid van een blauwe bes per been of arm. Je wrijft de kokosolie tussen je handen in. De kokosolie smelt hierdoor. En je smeer je hele lichaam in behalve je gezicht.

Wil je je gezicht ook met kokosolie hydrateren? Dat kan maar ik doe het liever niet. Mijn huid is erg gevoelig en ik krijg snel last van acne (ja, nog steeds). Maar dit is compleet afhankelijk van hoe je huid reageert. Sommige vrouwen kunnen wel kokosolie verdragen op het gezicht.

Kokosolie als deodorant

Kokosolie en bicarbonaat werken samen om die scherpe zweet geuren tegen te gaan. Je poriën zijn gewoon vrij om te transpireren. Ze doen dat zonder geur.

Het recept
Meng gelijke hoeveelheden kokosolie en bicarbonaat. Dit is alles. Easy. Te veel gedoe om dit te mengen? Tip, maak in een keer de hoeveelheid van een mok klaar. Het gaat eeuwen lang mee.

Rhassoul

Rhassoul absorbeert vuil en dode cellen. De natuurlijke bescherming van je (hoofd)huid blijft onaangetast. Je haar krijgt een natuurlijke glans zonder uit te drogen. Rhassoul reguleert ook je hoofdhuid. Het werkt ook goed tegen haar uitval. Jaren lang heb ik last gehad van haaruitval en ik heb van alles geprobeerd. Echt, van alles. Rhassoul werkt geweldig voor mij.

Rhassoul shampoo en zeep

Het recept
Doe 1 eetlepel rhassoul in een kommetje, voeg ongeveer 1,5 eetlepels water toe en meng alles. Je wil de textuur van Griekse yoghurt krijgen. Deze hoeveelheid is genoeg voor 1 wasbeurt.

Hoe gebruik je rhassoul als shampoo?
Doe de rhassoul mengsel op je vochtig haar. Masseer (dit is mijn favoriete moment van het douchen) en spoel goed af.
Resultaat: Puur glanzend haar en makkelijk te stijlen.
In het begin voelt rhassoul een beetje raar omdat je geen schuim krijgt.
Vind je het te veel moeite om de mengsel te maken? Het duurt maar 30 seconden. Je haar is die 30 seconden waard.

Hoe gebruik je rhassoul als zeep?
Je wrijft het Rhassoul papje op je vochtig lichaam. Masseren en goed afspoelen.

Rozenbottelolie als moisturizer en hydraterende serum.

Rozenbottelolie heeft als voordeel dat je huid niet vettig aanvoelt. Je hebt niet meer dan 4 druppels nodig voor je gezicht. Je smeert gelijk na het douchen of gelijk nadat je je gezicht hebt schoongemaakt. ’s-Ochtends en ’s-Avonds. Easy.

Havermeel als reinigingsmelk en als hydraterende masker.

Het recept
Meng 1 theelepel havermeel met 2 theelepels water.
Als gezichtsreiniger, breng je het papje op je vochtige gezicht, masseer je gezicht goed en spoel met lauw warm water alles af.
2 keer per week kan je hezelfde recept als gezichtsmasker gebruiken. Je smeert het havermeel papje op je gezicht met behulp van een kwast. Na 5 minuutjes spoel je het af met lauw warm water. Droog deppen en een paar druppels van je rozenbottelolie smeren. Snel en geweldig voor je huid.

Samenvattend

Douchen en haren wassen: Rasshoul.

Hydratatie voor je lichaam: kokosolie

Hydraterende serum gezicht: rozenbottelolie

Reinigingsmelk gezicht: havermeel

Deodorant: kokosolie en bicarbonaat

Begin vandaag en laat me weten hoe je huid voelt.

Geef een reactie

Sluit Menu