06-44-200-822 info@acubella.nl

Beauty Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur vermindert stress en verbetert je huid. Cosmetische acupunctuur wordt ook wel beauty acupunctuur genoemd.

Verwacht een complete ontspanning. Cosmetische acupunctuur is een anti-stress beautybehandeling. Je lichaam wordt ook behandeld met acupunctuur. Waarom? Je huid verbetert wanneer je lichaam en geest in evenwicht zijn.

Vóór de acupunctuur behandeling voel ik je pols en kijk ik ook naar je tong. Dit helpt mij om te bepalen welke acupunctuurpunten ik het beste voor jou kan inzetten. Na de gezichtsreiniging plaats ik heel dunne acupunctuurnaalden op acupunctuurpunten op je gezicht en op je lichaam. De acupunctuurpunten op je lichaam zijn gericht op het verminderen van stress en om je te helpen ontspannen. De punten op je gezicht verstevigen je huid en helpen je gezichtslijnen te verminderen. Wil je liever geen naaldjes op je gezicht? dat kan. Ik pas de behandeling aan. Jouw wensen zijn belangrijk voor mij.

Cosmetische Acupunctuur behandelt ook gezichtslijntjes en verstevigt je huid. Hoe werkt het? Dermatologische naaldjes maken micro wondjes. Dit zet het zelfhelende mechanisme van je lichaam aan. Hierdoor worden je gezichtslijnen minder zichtbaar. Daarnaast stimuleert Cosmetische Acupunctuur de doorbloeding en balanceert op energetisch niveau.

Wees niet bang, je krijgt geen pokerface. Rimpels worden minder diep. Ze verdwijnen niet helemaal. Het is een natuurlijke behandeling en je gezicht blijft er ook natuurlijk uitzien.

Een behandeling is genoeg om je te helpen ontspannen. Wil je dat je gezichtslijnen minder zichtbaar worden? Dan heb je tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.

Als je bloedverdunners gebruikt of je diabetes hebt, dan is het beter om geen cosmetische acupunctuur behandeling te krijgen.

Bindweefselmassage

Bindweefsel is een steunweefsel onder je huid. Dit weefsel houdt je huid op zijn plaats. Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die 3 dingen voor je huid doet:
1) Bevordert de doorbloeding
2) Voert afvalstoffen af
3) Stimuleert de cel vernieuwing
Wat heb je hieraan? Simpel: Je huid wordt strakker en gladder. Op een natuurlijke manier.

Gevoelig wanneer je verklevingen onder je huid hebt. De bindweefselmassage maakt deze verklevingen los. Na een paar behandelingen voelt deze massagetechniek zeer aangenaam.

Na de behandeling kan je huid rood kleuren. Dit trekt snel weg.

Direct na de behandeling.

Natuurlijke Producten

AcuBella gebruikt de producten van Provida Organics. Deze bevatten pure biologische grondstoffen.

Voor alle producten van Provida geldt dat ze vrij zijn van:

• dierproeven
• genetisch gemanipuleerde grondstoffen
• nanotechnologie
• synthetische kleur en geurstoffen
• minerale oliën, paraffine of andere aardolieproducten
• siliconen en parabenen
• ingrediënten van dode dieren of van massaproductie.
• synthetische conserveringsmiddelen zoals benzylalcohol, benzoëzuur, sorbinezuur, salicylzuur (of zouten daarvan).

Provida heeft de keurmerken Demeter,  Cruelty Free en Icada.

Sluit Menu